söndag 25 mars 2012

Spår och tecken

Det finns många spår att följa. En myra som trampar runt i smör t.ex. lämnar ett om än litet spår efter sig i sitt sökande efter energigivande föda. Ett helt gäng myror har här gjort ett medvetet val och verkar vara rörande överens om att smör är godare än margarin.

Smör: när myran själv får välja

Nu hade dessa myror bara tre olika alternativ att välja mellan till skillnad från oss dagligvaruhandlare som får scanna blicken över dryga 20-talet olika smörsorter under vår motionsrunda i matbutiken. Att välja det bästa, nyttigaste och miljövänligaste är idag en kamp mellan plånboken och hjärtat. Värt att tänka på är att för en myra finns bara hjärtat.

Att vara trött på alla dessa olika margarin- och smörtyper är en sak. Att faktiskt förstå att vi kan förändra våra liv och hur vi lever är en annan.

En kvinna som uppmanar till att vi vaknar upp och kräver vår rätt till ett harmoniskt liv i samklang med djur och natur är Patricia Cori. I sina böcker, som alla belyser våra liv och hur vi lever, tar hon med läsaren på en oförglömlig resa som garanterat väcker nya tankebanor. Hennes böcker ger både hopp och förtvivlan.

Det är inte litterära romaner hon skriver utan det är -enligt henne- sanningen om människans uppkomst och detaljerade förklaringar till den rådande maktstrukturen i världen. Alla böcker är kanaliserade genom henne och kommer egentligen från det galaktiska Sirianska Rådet.

En mycket bra bok!


Patricia blir medveten om sina mediala krafter år 1996 när hon i en dröm flyger över ett område nära Stonehenge och får se komplexa mönster, sädescirklar. När hon sedan i vaket tillstånd "råkar" hamna i just Glastonbury och får se sädescirklarna på riktigt får hon en stark kontakt med en annan
dimension.



Känns detta flummigt?

Jag vill ställa en fråga till dig som du kan fundera på tills nästa inlägg:

Är vi rymdvarelser?











Inga kommentarer:

Skicka en kommentar